Ville passa på att tipsa om nu när hösten infunnit sig att det är på tiden att se över sina reflexer till sig själv och hästen för att synas ordentligt.
Har hobbyverksamhet där jag syr reflexer och det är flera olika varianter som dyker upp inom kort. Färgen på reflexen jag har hemma är magenta (lila/rosa) och är bland den bästa på marknaden som tål kyla till -25 grader. Spricker inte i första taget så att säga.

Den första produkten som kommer ut nu är ett pannband att ha på grimman eller tränset med en flärp som pekar uppåt mellan öronen. (bild kommer, så håll koll på min blogg (http://kreativhasttraning.blogspot.com eller på FB Design by Tanja) så kommer där finnas fler produkter redan i helgen/ nästa vecka.
Det är teddyfoder på insidan för att inte ge skav och träs på 85 kr/ st (plus frakt) eller 95 kr/ st (plus frakt) om man hellre vill ha kardborre som knäppning.
Maila till tanja@mejlamej.nu

Ville bara säga ett stort TACK till Equipage som gett mig möjligheten att få gästblogga hos er. Har varit otroligt roligt och det ska verkligen bli spännande att läsa vad de andra gästbloggarna kommer skriva om.

Jag kommer blogga vidare på min sida, dels om när jag skall hjälpa till att köra in en travhäst, mer klickerövningar, westernträningar, NH, dressyr och mycket mycket mer.

Och ni, jag kan avslöja en liten hemlighet, att det kanske kommer komma någon form av ridkläder som är designade av mig. Så håll utkik på bloggen så kommer mer info framöver. Blir det av så kommer jag givetvis hålla er uppdaterade där :D

Hoppas vi hörs! Är det något så hör bara av er :)

KRAM Tanja, Stormy, Bella och Millyard