Vet inte hur vanligt det är med pay and jump på klubbar, men jag är jätteglad att klubben jag tillhör anordnar ”pay and jump”. Det är träningstävling skulle man väl kunna säga. Om man tex anmält sig till 50 cm och det kändes riktigt bra, kan man springa bort och anmäla sig igen om man vill, till tex 60 cm. Max tre starter/häst/ponny.

Har nämligen helt glömt av att kolla upp när nästa tävling är på klubben, så jag såg att det är en pay and jump imorgon kväll kl 18 och även en den 28 aug, alltså nästa söndag.

Så, jag övervägde väldigt snabbt och har redan tagit ett (o?)klokt beslut om att starta med Stormy och Millyard imorgon. Jag vet att jag som senast igår hoppade Millyard för första gången, men just därför vill jag vara med och vänja honom.
Han har med sig sin lugna kompis (Stormy) och vi rider bort. Jag tänkte starta bomhöjden med honom (jag och shettisarna) haha, och även 30 cm.
Det kanske är det dummaste beslutet jag tagit angående hans träning framåt, men jag vill ändå testa. Går det inte bra alls så styker jag oss från 30 cm helt enkelt.

Det blir alltså tävling snabbare än jag hade kunnat föreställa mig med Millyard, hihi :)

(Behöver dock någon som kan hålla ena hästen mellan klasserna. Annars får jag väl överväga o ta mig det med bara Millyard om ingen annan kan ;) Får se helt enkelt :) )