Idag åkte jag, Aliwa, Tilda och hennes kompis Elin på pay and ride med Trazzel.

Det var en minst sagt övertaggad häst som var som en laddad bomb, showade utan att egentligen vara ”hingstig” men jag kände att det var overkill att hoppa upp där och tro att vi skulle kunna rida… (nånstans där fick jag en tanke på att kastrera kanske ändå vore nåt ;) eller att min spontana anmälan till LC:1 23 april verkligen var att ta vatten över huvudet :D samt att det är JUST det här han behöver träna på).

Istället ledde jag honom runt alla ponnyer och hästar. När der blev vår tid att gå in i ridhuset var han såååå piggelin att jag först sprang med honom ett varv runt banan, varv två skrittade jag och blev ledd av Tilda och tredje klarade vi oss själva i trav,

Detta är bara andra gången han ”hoppas” under ryttare, och första och enda gången innan är februari förra året när vi skrittade bomhöjd… Så, trots att jag inte kunde rida fram ute är jag oerhört nöjd. Kul att se hur han är med andra hästar, fokus nånannanstans först. Han lär behöva ridas igenom ORDENTLIGT dagen innan nästa gång.

Bilderna har Tilda tagit.

liIMG_4632 liIMG_4597 liIMG_4603 liIMG_4606 liIMG_4608 liIMG_4612 liIMG_4627 liIMG_4628 liIMG_4631