Idag är första feberfria dagen sen i söndags så jag hoppas innerligt min kropp mår ännu bättre imorgon.

Sitter nu och skriver en packlista inför morgondagen.

Hemifrån

Kamera, tävlingsmapp, saft, mat (tex pannkakor), radio, mobil, mat till Timmy (hunden), nummerlappshållare

Kläder jag har på mig

Distansridbyxorna, cykelbyxor, ullstrumpor, skor, sömlöst linne, rosa fleecetröja, extra tröja/ jacka.

Groom

Karta/ vägbeskrivning, hopfällbara stolar, mat till sig

Stormy

Hö packat i ikea-påse, rosa grimma plus extra grimma, fleexetäcke *2, rosa benskydd, transportskydd, lindor, paddar, boots, rosa träns och tyglar, rosa förbygel, sadel med sadelväskor på, hjälm, grimskaft, små foderhinkar med betfor och krafft i, vattenhink, foderhink, hink till svamp och skrapa, fyllda stora colaflaskor med vatten att hälla på hästen, sadelgjorstunnel, ryktväska, stetoskop, gps, liniment, ikea-påsar, handduk.

Att göra dagen innan

Ladda mobilen, gps, kameran och radion (det är en liten jag har i öronen när jag rider)

Stormy ska badas ikväll, iaf ben och svans då vi har kallvatten bara. Går att värma i vattenkokaren men inte till att bada en hel häst med…

Borstas, linda ben över natten med back on track.

Allt annat kommer packas i ikea-påsar och ställas in i bilen och transporten ikväll så det bara är att lasta och åka imorgon bitti.

Vägbeskrivning till platsen skall skrivas ut samt ryttarmeddelande. Det är ca 6 mil till tävlingsplatsen, och tar ca 1 h att köra. Så ca 6:45 är det tänkt att vi lastar och åker.

Kl 10 startar min klass och man skall då hinna vet-besikta, hinna med bangenomgång, värma upp hästen inkl sadla och fixa, mata hästen… Ja, det tar sin tid. Minst en groom hänger med, får se om även Tora följer med(?).

Eftersom jag inte kunnat rida en enda gång på Stormy den här veckan (Julia har ridit honom lite) så har all min nervositet försvunnit. Jag tänker att ”det går som det går” med våra förutsättningar. Kanske vi inte ens blir godkända i första vet-grinden o får åka hem? Att han har för hög puls i andra eller sista? Att jag inte orkar pga jag varit sjuk sen i söndags?

Hur som så ska vi starta. Punkt.