Igår red jag både Bella och Millyard, tömkörde Trazzel och som alltid, gick en promenad med pigga Stormy.

Stormy promeneras 10-20 minuter om dagen på grusvägarna. Oftast fram o tillbaka nära stallet. Han har ju såklart för längesen tyckt att promenera så lite är jättetrist så han blir lätt explosiv. Nästan varje dag försöker han gå i passage, böjer på nacken, blåser upp sig och är sååååååå fin. O så känner jag mig så elak när jag säger ”bara skritt”.

Sen den dagen jag lärde honom passage på 15 minuter så vill han ofta visa att han kan.

Han står i box på nätterna och i en liten hage inuti de andras hage så att han får lite flock-feeling.

Trazzel växer så det knakar. Ena stunden tycker jag att han ser perfekt ut i hullet, andra dagen är han tunn. Det händer nog mycket i kroppen och han får givetvis fri tillgång på bra hösilage och krafft.

Igår tömkörde jag honom i hans nya röda träns (bilder tas nog iag) och JISSES så snygg han är!

Rätt intressant att redan se sådan skillnad på höger och vänstervarv. Han har lätt för sig i vänster och mycket svårare i höger. Han blir verkligen toksnygg när han jobbar rätt i formen.

 

Den här bilden togs för några veckor sen när vi var i ridhuset där jag tränade Trazzel på att gå i öppna och skänkelvikning om vartannat. Jag hade två spön och inget grimskaft så han var lös.

liIMG_3101