Igår fick jag hjälp att hålla Bella och vi satte faktiskt på kedjan (och jag har ALDRIG använt kedjegrimskaft på Bella sen jag skaffade henne, vilket är 8½ år sen). på henne. Jag gillar inte att bremsa hästen. Då skall man istället träna, och som sagt, jag hann ju inte träna varken mig eller Bella innan de här dagarna med pencillinkuren var över, så då får man göra det bästa av situationen iaf.

Idag hade jag en fotograf med mig till stallet och det gick KANON bra att sätta i nålen i henne, jag hade inte ens ont i magen av att sätta i nålen i halsen på henne idag. Kanske just därför hon stod helt stilla (förutom hjälpen som höll henne i kedjan :) )
Det gick bra att spruta i de 30 ml och byta spruta emellan med, eftersom varje spruta bara rymmer 20 ml. Är SÅ nöjd :D

Bara imorrn kvar, sen är kuren över. Men visst är jag allt liiite duktig? ;)


Här kommer kort på när jag sprutar Bella, Stormy gör sitt ”lyft bakben och in med mulen under benet”-trick och Bella gör sitt ”tack”, där hon lyfter upp sitt högra ben./Tanja