Vilken respons det även blivit på nya fb-gruppen ”Träningstävlingar i Skaraborg för häst”. Superkul verkligen och efterfrågan tycks ju finnas =)

(Även om ni inte har facebook funkar länken och ni skall kunna se informationen)

Jag behöver dock er hjälp med att få in tips på träningstävlingar. Nu är det ju inte världens säsong, men så fort ni vet så hör av er till mig.

Igår fick jag ÄNTLIGEN hem mitt nya lyxhösilage till hästarna. Förhoppningarna är stora att de som behöver gå upp gör det med måtta o blir extra runda o fina =)

Bella, Kotten och Millyard går i en hage. De har en höhäck som är gjord av euro-lastpallar.

Stormy, Trazzel, Chino och IrreVirr har också en höhäck gjord av lastpallar. Igår klippte jag sönder ett småmaskigt hönät jag hade och fäste över höhäcken för att de skall äta lite långsammare då de kommer bli köttbullar hela högen ;)

Jag ska skaffa gummiband på vägen hem efter jobbet idag tänte jag. Sådana där gummiband med en plasthake i var ände så det är lättare att fästa hönätet än i små skruvar.

Av höleverantören köpte jag ju Pavo Nerv Control som jag började ge Millyard igår.

I lördags skulle kiropraktorn ha behandlat Millyard igen men kunde tyvärr inte komma. Hoppas att hon kan komma under veckan istället.

Jag har bytt ut blindbroddarna i Millyards skor till isbroddar, fyra i varje hov, så vi kan rida oavsett underlag. Stormy har jag kvar att byta broddar på.

Igår red jag Millyard på kvällen på åkern i närheten i skritt och trav och longerade honom en bra stund innan i alla gångarter.

Stormy och Millyard kommer tränas allt mer oftare och jag har tänkt att skriva lite om passen framöver vad vi tränar på och vad vi gör.

image