Jag började mitt nya jobb i måndags, vilket innebär stora förändringar för mig.

Bussen åker hemifrån 06:01 (går upp strax innan 5), är på jobbet 7:45, är hemma med bussen 18 eller 19 igen. Det är 12-13 h jag inte är hemma på. Sen ska jag äta nåt snabbt, upp till stallet och träna hästarna. Normalt sett är det måndag till torsdag som ser ut så, fredagar bör jag vara hemma ca 15.

Det innebär att mån-tors blir det effektiv träning och inget ”lull-lull”. Det som ska göras får göras mer effektivt och när någon tränas får det vara mer planerat än innan.

Fredag till söndag hinner jag med dem som vanligt. Trazzel tränas av mig bara fre-sön har jag tänkt, och Millyard och Stormy får turas om mån-tors med träning (givetvis tränar jag Trazzel om jag får tid över, med borstning o annat).

Jag har precis beställt en kapson att fästa i tränset för att prova på det på Trazzel, Millyard och Stormy framförallt.

Då jag kommer tömköra Trazzel mycket framöver inför inkörningen vill jag prova olika möjligheter, då jag varvar repgrimma, bett, sidepull och kapson.

Det har kommit en stor tjej, ingen mindre än en ardenner jag ska rida in(!) Bilder och lite uppdatering kring henne kommer. (förmodligen till helgen).

På lördag tävlar jag och Stormy 50 km distans. Målet är att bli godkända, inte att ta någon placering alls. Tog hans vilopuls igår som låg på 41 slag/ minut. Max 60 slag får han ha innan vi startar på vet besiktningen, under tävlingen på vet besiktningen och vid målgång. Det är det mest nervösa jag vet på distansen, ifall den rackarns pulsen håller sig på rätt sida 60-strecket :S

Det kommer en väldigt duktig fotograf på tävlingen som kommer fota oss under ritten. (förutom fantastiska Tora såklart) :)

 

st3