Det är alldeles omöjligt att inte spana in nya grimmor, en liten repgrimma och annat lilla Trazzelsudd bara MÅÅÅSTE ha när han flyttar hit :)

En grimma i den här färgen kommer jag nog beställa hem. Antingen denna från westernstore.se eller någon liknande. Egentligen vill jag ha en hage runt käken, men det är få ställen som har så klara, fina färger på grimmor som håller.

O såklart kommer han ju få ett namnpannband i turkost att ha på sitt distansträns (jaaa, om ett år tidigast eller så, men iaf ;) ) Millyard och jag kommer ju inte komma ut på någon distanstävling känns det som, o om vi gör det så får han ha det turkosa med då :)

Stormy och jag var ute i förrgår på en härlig trav och galopprunda. Jag har efter den ridturen för första gången på 6,5 år jag haft honom, börjat ge honom havre. Dock bara 0,5 dl, men jag ska se hur han funkar på det, annars får han mer Krafft groov 125 istället. Han äter nu bara 1 dl krafft groov 124, 1 dl betfor, 1 dl betfiber (vi kommer sluta med betfor när säcken är slut o ge betfiber istället för mindre socker), samt 0,3 dl rapsolja.