Min medryttare (som numer är fodervärd åt Bella) följde med mig imorse till stallet för att ta kort på mig och Stormy. Sen bad jag henne själv hoppa upp när han var någolunda genomriden.

Det blev dock ingen galopp då paddocken var lite för frusen så vi höll oss till traven istället och övade skänkelvikningar, öppna på diagonalen (jisses vad svårt!), öppnor, slutor, förvända slutor. Stormy är verkligen ROLIG att rida och försöker verkligen göra sitt bästa.

Själv tycker jag att min sits har blivit bättre, tårna pekar mer framåt än ut åt sidorna även om det är jobb kvar ;) Min blick behöver lyftas upp/framåt mer, och händerna behöver hamna längre ner… Men, det går i alla fall framåt.

Ni får gärna tycka till om bilderna, positivt som negativt :)

Här försöker vi oss på en slags skänkelvikning… Men huvudet är lite för vippat…

 

Jag tror det är en öppna längs långsidan vi kämpar med här  :)