Tora är verkligen toppen att ge en kamera i handen till. Kanonfina bilder tar hon verkligen :)

Har fler bilder och lägger upp dem senare, antar att intresse finns även för failbilder ;) Det blev faktiskt några.

Stormy var verkligen trött från igår och det kändes. Jag fortsatte att öva galoppfattningarna på honom och kom verkligen på hur jag överdrivet skall hjälpa honom att ta rätt.

Från hörnet upp till långsidan, ställer jag honom i öppna, drar bak ytterbenet extra långt, lutar mig lite snett inåt och förbereder fattningen i GOD tid. Då tog han rätt nästan var gång. Sen gäller det ju att han skall ta den utan att jag lutar mig inåt så mycket, men hjälper det honom att förstå tar jag hellre poängavdrag för en öppna/ dålig sits än att han tar fel galopp…

Annars kändes han MYCKET fin och trevlig, lite småtjafsig då han höll sig fast i bettet emellanåt men antagligen för att han var rätt trött.

Visst gör han sig snygg i cerise? Jag vet ju att han passar i allt, men den här outfiten har legat orörd i ett halvår tror jag…