Vännens dödsbesked, dopet och en sjuk bebis IGEN har motat bort min energi. Till på köpet gick babyvakten sönder, den jag har så jag kan träna hästarna, fylla på hö i hagen osv så jag vet om Aliwa vaknar.

Idag hämtade jag ut den nya jag akut fick skaffa *mutter mutter*. Roligare saker kan man lägga pengar på. Nåväl, min vardag måste ju funka o därför var det ett akut inköp.

Ikväll hoppas jag kunna lägga in korten Tora fotade för TVÅ veckor sen. Vart tar tiden vägen?!

Om bara en vecka är Aliwa 6 månader
Swish bara. O på den tiden har hon hunnit med öroninflammation, feber en dag, feber sex dagar och nu det sista, lite feber och en fruktansvärd magbacilusk som gjort att hon skrikit i fyra dygn ungefär :'(
Nu verkar hon faktiskt vara typ frisk så nu ÄNTLIGEN kanske livet får återgå i det normala :D

Bebismys från imorse 💞

image

image

image

image