Provade två täcken från Hööks i strl 125 cm på Millyard och han kunde ha dem båda, även om det var på gränsen. Så jag kör nog med 135 i fortsättningen iaf.

Bellas senaste sår, på höger bak har fått sällskap i karleden, Dock såg det rätt ytligt ut men var blodigt när jag kollade på det. Går verkligen kanonbra med att sätta igång henne. INTE.

Millyard har fått sina kära mugg på vänster fram. Han har vita ben vä fram och båda bak, och brukar när det är såhär fuktigt/regnigt som det varit ett tag nu få mugg.
Vad gör, Om ni gör, något åt hästens mugg? Hört att det finns två olika sorters mugg så att man måste veta vilken sort det är innan man kan behandla?

Är det enklaste att ha dem inne på torrt underlag och låta det läka ut själv? Eller vad borde man göra?

Nästa helg flyttar Charlie hem till sin matte som också flyttat. Himla tråkigt för mig men jättekul för Sara och Charlie. Kommer absolut hälsa på dem framöver! Kortet nedan är från i våras på oss fyra <3
Sara har fått stå ut med mitt ihärdiga tjat om att hon bara måååste följa med på långritter med mig. Är iaf glad att vi hann med en ritt i våras på 4,3 mil tillsammans. 
Nästa sommar räknar jag med att ta med en av mina upp på ridsemester så vi kan rida och träna ihop lite :)