Äldre bilder igen i brist på nya, men det kommer komma mer o mer. Tora bor ju några mil bort sedan jag flyttade, och Carl får jag nog försöka övertala o fota lite mer igen :)

Stormy är så läcker när han är så mörk, o hans nacke när den är musklad <3 <3 <3

Millyards musklade rumpa, jisses vad jag längtar tills vi lyckas bygga upp hela kroppen igen men framförallt hullet, annars är det svårt o bygga muskler.

Det gör mig oerhört motiverad att titta på bilder mer än att ”vill komma tillbaka till den formen”, men även min utveckling. Min sits, inverkan, mm.

Stormys man är ju inte alls så fin längre eftersom den dels blivit skavd av täcket i vinter och för att Trazzel tagit en tugga… Men jag kapar inte av den utan det får växa ut framöver.

 

Igår kväll när jag tog in hästarna hade det regnat hela dagen. Chino blev då verkligen svart (han är svartbrun) och de n fina teckningen med det vita i huvudet var verkligen vitt istället för beige, men framförallt var hans pannlugg och man ”platt”. Det är ju världens kaluffs annars, volym må jag säga. Nu när den var ”platt intill kroppen” såg han sååå läcker ut!

Damn, tänk efter betet när han biffat till sig, vuxit, är korthårig och riktigt vit på benen och tecknen i huvudet, flätad man o knoppad pannlugg med riktigt fint träns. O när JAG kan rida honom! ohhh så jag längtar!

Jag kommer lägga lite fokus på hans träning med att ömköa och ev köra in honom under året fram till höst. Dock kommer han snart flytta och stå på sommarbete, men kanske kanske tar jag med vagnen dit..? Jag får se. Annars kör jag Stormy.

Behöver dock hämta vagnen, måla o fixa med den då den står kvar i förra stallet…

 

 

image

image