God morgon!

Förr blev Stormy kallad minifriesern, men jag tycker allt han mer ser ut som en mini-nordis :)

Att rida honom är lite klurigt. Han gör verkligen inte mycket gratis men han är såååå rolig att rida! Jag verkligen älskar att rida honom. Jag hoppas innerligt att han får vara frisk lääääänge nu utan långa uppehåll.

Jag har nu testat ”kandaret” (jag har ju ingen stång utan provade med ett pelhambett). Han verkade väldigt tillfreds med att ha två stycken bett, riktigt mjuk och harmonisk att rida. Jag behövde inte ta i pelhambettet nästan något, men den fanns där. På ett sätt blir det snarlik inverkan som att rida med graman tänker jag, men ändå inte.

Såklart är min tanke att vilja rida på bara ett bett, eller helst bettlöst, men den här lilla ”mininordisen” kan rätt som det är bli lika stark som en ardenner och hur välriden han än må vara så blir han i dessa lägen stark. Jag vill få honom lyhörd på mitt säte i alla lägen såklart.

Vi har varit där tidigare och det finns såklart inga genvägar dit, men hjälp har jag inget emot. Jag kommer alltså inte rida på kandart jämt utan ibland, ibland med ett bett, ibland kapson och bett som i det akademiska och ibland med graman och även utan huvudlag alls. Varation :)

Nåja, nog tjatat. Här är några bilder.

liimg_6860 liimg_6969 liimg_6992 liimg_7052