Det är fullt upp här än, jag har varit sjuk 1,5 vecka och nu är det bara 2.5 vecka kvar innan beräknad förlossning tills Lilla A kommer. Sen kan hon ju komma precis närsomhelst eller om fem veckor…

Jag har några mail jag fått som jag inte svarat på ännu insåg jag… Usch på mig men jag ska få tummen ur imorgon.

Det har hänt en hel del och kommer hända en hel del, förutom att jag snart blir mamma. Jag kommer berätta för er framöver, men det har med drömmar, mål och planering och göra, samt roliga uppdrag/ jobb och medverkan jag kommer vara delaktig i.

Nästa vecka kommer en stor hästtidning hem till mig bla för reportage ;)

Idag var jag och Stormy på vår sista tävling ihop i år eftersom jag som sagt blir mamma precis närsomhelst. Jag hoppas få tid imorgon till o skriva om tävlingen, eller ja, de sista jag varit med på. Men här kommer några bilder från idag som medryttare Tilda tog =)

Idag var det LA:1 vi startade och de förra två tävlingarna LA:3.

Jag är iaf glad att jag har en så snygg liten c-ponny som biffat till sig rejält sista månaderna av all intensiv dressyrträning :D

 

liIMG_0732 liIMG_0585 liIMG_0656 liIMG_0693 liIMG_0703 liIMG_0705 liIMG_0717 liIMG_0718 liIMG_0721