Jani, den har jag inte ett endaste datum till tyvärr. Min klubb hade bara en endaste dressyrtävling förra året, KM.
Däremot har jag tänkt att vi skall försöka oss på lite mer hoppning då han bla vänjer sig vid hinder, nya saker, alla människor och allt annat som hör en tävling till.
Men det är ju dressyrbiten jag inte kan ett skvatt om hur man ens ska börja ;) Jag vet bara att jag tänkt börja med samma program jag red i somras. LC tror jag det var? Sara, du har väl koll? :)

Det känns som grunderna hos Millyard för det programmet funkar, sen behöver han givetvis mer muskler för att orka och tränas mer, men jag tror att själva programmet skulle funka även om en av kommentarerna kommer bli att han är ostadig och behöver bära sig bättre, han går ju lätt bakom hand som jag nämnt tidigare.

Jag kommer iaf fortsätta variera vår träning med dressyr, tömkörning, hoppning/ löshoppning och uteritter framöver och mina efterlängtade galopp-pass på travbanan :D

Jag var på stan idag för att se om jag hittade något på rean med mina presentkort. Jag köpte ett par löparbyxor från Craft som är übersköna. Frågan är ju bara när de åker på när jag ska rida en långritt ;) Tänka sig dessutom att de har ceriserosa detaljer ;)

På Stadium hittade jag en Adidaströja (vindtät?) som jag tänkte ha i vår när jag rider.

Jag vet ju att Sara och Charlie startar sin första distans-CR i juni, och även sin första dressyrtävling tillsammans. Det skall verkligen bli SÅ kul att se dem ihop!