Gårdagens dressyrpass på Millyard blev ett ordentligt svettigt pass för honom. Schabraket var genomsvettigt och han verkade lite mör efter passet i ögonen ;)

Det blev massor galopparbete med fokus på att galoppera samlat i ett lugnt tempo. Han orkar betydligt mer i högervarvet än vänster, men det kommer nog jämna ut sig snart.

Jag red mycket 8-volter i förvänd galopp för att stärka upp hans svaga vänstersida, samt övade galoppombyten med avsaktning i skritt eller trav innan ny fattning gjordes.

Han var lite bråkig med munnen men överlag ett helt okej pass. Nu är tanken att han skall röra på sig varje dag, så hinns det inte/ inte väder för ridning blir det longering eller annat tänkte jag.

Jag var nere vid Hästsjukhuset för att höra om man fick köpa ridhuskort hos dem då Uddetorp inte kommer låta andra än sina elever rida där from nu. Helst skulle jag vilja ha ett kort NU eftersom det regnar var och varannan dag…

Jag skulle återkomma efter nästa vecka då ATG Hästsjukhuset nyss bytt ägare så de visste nog inte hur det skulle bli med just ridhuskort… Jag HOPPAS att det går.