Hej o hå alltså. Jisses vad jag och Millyard kämpade på i paddocken i 40 minuter.

Han och Bella går ju som sagt på bete. Eftersom jag vill ha upp dem båda mer i hull, framför allt Millyard som tränas regelbundet, så ger jag dem kraftfoder fortfarande. Vi började ge dem soja för snart tre veckor sedan för att det var ett betydligt billigare alternativ än krafft muskel när man har tre hästar… Dock har jag fortsatt ge Millyard muskel plus att han får soja.

Givetvis har jag vant in dem vid det långsamt. Jag har dessutom dragit ner på krafft groov 125 till Millyard då jag bara ger dem mat en gång om dagen när jag är uppe. Han åt nåt så alldeles långsamt och åt inte ens upp allt, trots att han åt mindre mängd när han stod inne på box. Nu mofsar han väl i sig så mycket gräs att han inte orkar ;)

Hursom så verkar han få en hel del energi på köpet som spär på hans envishet mer. Han kan allt säga ifrån den hästen.

Jag försökte fokusera mycket jobb i galoppen eftersom han rätt snabbt blir trött där då han inte riktigt orkar. Jag provade att hålla ihop honom och göra flera flera halvhalter och för första gången galopperade han ”långsamt”. Så jobbigt tyckte han det var att han bröt av vid några tillfällen.

Om regnet håller sig undan imorgon kl 10 blir det lektion för vår del och även på tisdag. Känner att jag vill få ordentligt med hjälp nu när jag börjar min semester på måndag (tjohoo) så vi kan träna ordentligt till KM i dressyr i mitten av augusti.

Antagligen har jag ingen fotograf, men jag kanske kanske kan be tränaren ta nåt kort om ni vill se? :D