Försök inte se på mina miner o vad jag pysslar med uppe på hästryggen ;) Flera av bilderna så drar jag tillbaka mitt ben och pekar liksom utåt med foten. Får visa någon dag. Förstår inte vad jag pysslar med egentligen, men det är just därför det är SÅ nyttigt med alla dessa kort!

På lördag ska jag rida lektion på Millyard för första gången! Skall bli jättespännande och jag är oerhört förväntansfull över tips jag kan få.

Jag tycker verkligen Millyard bara ser finare o finare ut för varje vecka, även om jag ideligen oroar mig ”men, har han inte gått ner lite nu ändå..?” Hur som så kommer han o Bella snart ut på bete och jag kommer fortsätta fodra dem med groov 125 och Kraft muskel så han kommer bara bli superfin! :) Dessutom med kontinuerlig ridning så blir han kanske en liten biff ;)

Nu har han rört på sig ordentligt fyra dagar i rad, och när det senaste hände..?

Idag red jag ut med Julia och hennes kompis till en ”kort” (ca 500 m) rakbana i skogen. Alltså en sandad travbana. Han skötte sig överlag helt okej, men strulade tre gånger o slängde med huvudet och backade ner i diket…

Sen red jag även honom i paddocken och galopperade flitigt. Julia red Stormy, o även igår då hon hoppade honom 1 meter!

I helgen planerar jag att ta en tur på 2-3 mil och rida Millyard, så ska Tora få rida Stormy. Eftersom han skall gå en lektion på lördag blir det alltså på söndag.