li6933 liIMG_7028 liIMG_7017 liIMG_7010 liIMG_7001 liIMG_7000 liIMG_6992 liIMG_6986Här kommer fler bilder från gårdagen på Puzzel. Han är så himla fin i hullet nu och jag hoppas att han inte tappar eftersom han växer i ett rasande tempo. Han får krafftfoder varje dag, går på bete och kommer in flera h per dag med de andra och får då nyslaget hösilage. Som många andra så växer betet för dåligt pga knappt regn under flera veckor.

Han fick prova Chinos ponny PS-träns och visst passade det förutom att pannbandet (strl full) var lite stort ;)

I september kommer han förmodligen få följa med på pay and jump precis som jag gjort med mina andra unghästar. Jag springer alltså och hoppar de små hindrena också. Jag gör det för miljöträning. Hindrena är ju något att titta på, det är mycket folk, andra hästar mm. Det är oerhört nyttigt att träna sin unghäst tidigt.

Lasta Puzzel är plättlätt och har varit sen första gången han åkte. Han har ett väldigt lugnt temperament han definitivt ärvt av pappa Chino. SÅ tacksamt.

Han har flera gånger haft på sig sadel, täcke, benskydd, träns på sig för att träna.

Däremellan trick. och frihetsdressyrtränar jag honom. Han har ju stått hos min kompis länge för att leka med jämnårig och har stortrivts. Men jag är glad att ha honom hos mina andra igen så vi kan träna <3