Ja jisses, drömmen är att bli så duktig att klara av att rida MSV dressyr på honom framöver. Förstår, galoppombyten i varje *drömmer mig bort* :D haha, mål ska och får man ha ;)

Det är Felicia från stallet som tagit bilderna på oss =)

Under det här ridpasset gjorde ja som jag beskrev i ett tidigare inlägg, att jag tänker passage (men det blir piff o puff som man säger), vilket gör att hans bakben aktiveras rejält, sen ska man ”bara” fånga upp energin, nacken höjs och han behöver ju såklart vara lösgjord för att det ska funka.

Har ju haft problem med nätet här hemma. Har nämligen surfat via min mobil i flera år, men skaffade ny för en tid sedan som är katastrofdålig täckning på. Borde inte nyare vara bättre? Plötsligt kan jag inte knappt surfa/ prata i telefon hemma eller i stallet längre =(

Snart flyttar jag ju till gården och där är ännu sämre täckning, men internet ska finnas så jag får väl vänja mig =)

Nu lyckades jag lösa nät så därför bombar det upp en hel del bilder.

 

 

 

liIMG_7806 liIMG_7812 liIMG_7819 liIMG_7878 liIMG_7928 liIMG_7944 liIMG_7955 liIMG_7964