När ni, om ni, lindar fleecelindor på hästen, använder ni då paddar under och i så fall vilken sort?

Jag har fått lära mig att man på elastiska lindor MÅSTE ha paddar under, och då inte linda nedanför paddens kant. Eftersom den elastiska lindan lätt dras för hårt och det blir statiskt = farligt för hästen.

Fleecelindor är inte alls elastiska och lindar man tillräckligt bra behöver man inte paddar under.

Jag gör både och. Jag har bara fleecelindor eftersom jag gillar dem bäst. Dock har jag börjat använda paddar mer och mer, speciellt på Millyard som verkar behöva det.

Bäst gillar jag Mia´s som är en kombo av fleece och teddy. När jag inte rider så använder jag gärna Back on Tracks paddar. Tycker de är för långa att ha till ridning. Viker man ner kanten blir de för tjocka istället. Vet ni om de finns i modell ridstorlek?