Ni bara MÅSTE läsa det här inlägget av den roligaste bloggaren ”Havrepappa” som numer bloggar åt Ridsport istället för Hippson.

Jag skrattade så jag bokstavligt talat väckte den sovande killen här hemma och tårarna bara rann. Jösses, har ni inte läst Havrepappas inlägg tidigare så är det hög tid att börja. Om inte annat lär ni leva längre eftersom ”ett gott skratt förlänger livet” :)

 

Här är ett urdrag:

…”

_________________________________

”…

Till: Sport@ridsport.se

Från: Lars Johansson (jag kunde naturligtvis inte använda mitt riktiga namn)


Hej,

Mitt namn är Lars Johansson och jag företräder en liten grupp människor som skulle vilja starta en helt ny gren inom ridsporten. Vår tanke är att i stället för att hästarna skall hoppa så högt som möjligt så är vårt mål att de skall hoppa så långt som möjligt. En längdhoppstävling för häst helt enkelt.

Det går till så att man lägger ut en planka i manegen. Ansatsen är 25 meter och man får naturligtvis inte trampa över plankan. Rekordet har Anders Konradsson som fick sin häst Excalibur att hoppa 11,37 meter den 27 december 2011.

Vi har bara en 20*40 manege så det blev tyvärr en liten krock in i sargen efter det jättehoppet, men Anders kommer ut från sjukhuset under nästa vecka. Han är stolt över sitt rekord och vill gärna pröva att hoppa ännu längre, men i en större manege. För att hedra honom så har vi tänkt oss följande…”

Fortsätt läsa hela inlägget här

________________