Vilken känsla det är att sitta vid köksbordet, kika ut genom fönstret och se att Kotten och Bella står bredvid varandra i hagen.

De svarta går i en hage (Stormy, Trazzel och Chino) och Bella, Millyard och Kotten går tillsammans i hagen bredvid.

Kotten kom igår med en transportör som kört hit honom från Dalarna. Han ställde in honom i en box eftersom jag inte var hemma när han kom. Jag var först på jobbet, och körde sen direkt vidare till ett annat möte.

Så, när jag kom hem stod Kotten i boxen och gnäggade åt mig <3

Jag träffade Kotten när hans ägare köpte honom som föl. Eftersom han hade sån utstrålning, rörde sig så lätt och smidigt, utbrast jag

-”Om du NÅN gång ska sälja honom vill jag köpa honom”.

Nu står han här, sen igår och jag är OERHÖRT tacksam för att jag fick den här möjligheten av hans ägare. TACK <3

Jag kommer ge honom massa kärlek och tid att låta skadan läka. Kanske är det så att Millyard ska springa distans och slippa de läbbiga domarna som ska bedöma honom, och Kotten börja dressyrtränas? ;)

Vi får se. Jag kommer markträna honom i grunderna för akademiskt så länge så han lär sig öppnor, slutor, lite samling och så.

Skadan han har är på höger fram, precis som Stormy fick senskada höger fram. Därav ännu mer viktigt att lägga mer vikt på bakdelen, gå på hårt underlag och inte för mycket i paddock/ ridhus.

Förhoppningsvis blir det lite bilder på honom i helgen så ni får se hur han ser ut.

Jag släppte ihop Millyard och Kotten först imorse. De brydde sig inte om varandra alls faktiskt. Millyard hade fullt upp med att springa och gnägga efter Bella :)

Bella kom sen ut, kikade på honom och lyfte ett bakben, sen var hon nöjd. Bella och Kotten står i boxen bredvid varandra så de har väl hunnit sniffa på varandra under natten.

Nu ska jag strax ut, jag har varit klippt slut och gick in o la mig efter utsläppet imorse.

Tora kommer strax ut så jag räknar med att vi börjar träna Kotten o fota lite så ni får se sen.