Trazzel fick uppbindningstränas i stallet ca tio minuter med grimskaft i båa sidorna i grimman. Jag stod bredvid honom hela tiden och i början hade jag bara det ena fastbundet och den andra löpte genom ringen så jag kunde släppa om det skulle vara något.

Sen sopade jag och grejade runt omkring honom. Det enda han blev lite nervös över var katterna som hoppade ner från loftet som han inte var beredd på. Han skötte sig verkligt toppenbra! :) Sen lyfte jag hovarna, borstade dem, borstade hela honom, hade i silikondroppar i man, svans o pannlugg o borstade ut. Han verkar äääälska att bli borstad på halsen. Kanske för att han just börjat fälla, eller så njuter han helt enkelt av det :D

Stormy hade tappat en sko häromdagen, så jag var iväg o köpte söm och nya brodd att ta i de andra skorna han tappat några. Det är många år sen jag slog på en tappsko, men det gick bra. Stormy som dessutom inte varit världens snällaste att sko. Men det gick fint :) Dock hann jag inte rida honom, men det ska jag göra idag istället och hoppas det blir en längre runda.

På måndag är det dags för en efterlängtad Petra-träning! Kompisen Jenny ska vara med med sin fina häst Hampus också.

Millyard har jag fått lite inspiration att ta tag i igen ju så jag HOPPAS på att det går vägen och inga fler tråkiga bakslag med skador, paniker över att komma loss eller mer tråkigheter.

t9