<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Glöm inte att drömmar i livet är till för att förverkligas. Med små delmål och förändringar kan man komma långt, beroende på hur mycket man vill och vågar satsa.

Är det något man inte gillar så KAN man oftast förändra det. För mig är det viktigt att må bra inifrån och ut. Från själen och ut i fingertopparna. I huvudet och i kroppen.

Livet just nu för mig är ju 18 mils pendlande till jobbet mån-fre, fyra hästar som ska tränas/ ridas/ stimuleras, två hundar som behöver tränas och stimuleras likaså, en kanin och katt men de är lite lättare :) Ett distansförhållande (men jag får påbackning av min lillebror ibland när han kontrar med att hans tjej bor i Israel o behöver ta flyget dit för o träffas…), kompisar och annat i livet som ska hinnas med.

Jag fullständigt älskar mitt liv trots tiiiidiga mornar och seeeeena kvällar.

Planering och mer sömn är vad jag behöver jobba med.

Hur får folk vardagaen att gå ihop med barn? Hur gör JAG den dagen jag får bebis? :)

 

li_MG_9366Fotograf Daniel Ström