Dit jag flyttat finns ingen paddock, även om de håller på att göre en. Utanför stallet är det mörkt och det är med andra ord svårtränat från marken på vardagskvällarna. Pannlampan jag har gör det ju lätt för mig att träna, men hästen ser inte mig och mina signaler vidare bra.

Det är då man får ta en tankesnurra och inse att det går att träna vissa saker även i boxen, vilket jag ´fick erfara när Stormy hade boxvila i flera månader.

Igår lärde jag både Chino och Trazzel att snurra ett varv bort från mig på kommando. Återstår att se om det funkar ute sen, men vi kommer öva på så får jag se om Chino kan visa upp lite på clinicen också =)

Det är galet vad tiden går snabbt. Om 1½ månad är alltså jag och Trazzel på väg till Stockholm, till Friends Arena. För att vara med i paddockprogrammet och den stora julshowen!!!

Jag är så lycklig och det är knappt att jag än fattat det hela. Många kommer se oss. Undrar om jag eller Trazzel är mest nervös ;)

Dessutom har jag svårt att tro att det är många andra 2-åriga hästar som är eller har gjort något liknande =)

Vi har en hel del kvar att öva på inför paddockprogrammet och jag har en hel del kvar att fundera på. Vad ska jag ha på mig? :P

 

Snygga Trazzel <3

wpid-IMG_144699458084757.jpeg