Jag har inte haft möjlighet att uppdatera från min mobil jag brukar göra, då den skaffat sig ett eget liv och egna viljor. SD-kortet har plötsligt lagt av så en hel del kort och appar försvann, bla det jag använder när jag bloggar.

Eftersom jag brukar använda kameran i mobilen, och fota hästarna så har jag heller inte kunnat ta nya spontana kort.

Det rullar på här. Trazzel och Millyard har fått flytta in i stallet istället för att gå ute. Porslinshästen Millyard trivdes inte ute, saknade sin förra hagkompis så mkt så han och Trazzel får gå med honom också.

Eftersom Stormy var så arg på Trazzel fick han och Bella flytta ut istället, och allt verkar mycket bättre nu :)

Jag har gått några små korta promenader med Trazzel. Igår fick han på sig det turkosa distanstränset och var såååå himla söt i det (får ta med systemkameran o fota så ni får se). Tog även på honom frambensskydden för att vänja honom vid att saker även sitter fast på benen.

Idag var vi ute o tömkörde för första gången, med distanstränset som har en sidepull. I början gick jag bredvid honom, men vart eftersom flyttade jag mig längre bak vid sidan, och så småningom mitt bakom honom och även snett bakom på högersidan.

Han lyssnar bra på framåt-ljudet och tycker att soptunnor är lite väl läbbiga, men har kommit på att man får allt godis om man går fram o nosar på dem ;) Lilla sötnöt.

Han får redan nu stå kvar i boxen lite extra när alla andra kommit ut för att vänja sig vid att allt inte ska ske på en gång. Det märks att tålamodet är kort hos den lilla rackarungen. Han skuttar, sparkar o härjar, och jag bär ut vatten, hö, börjar mocka… När han lugnat sig får han komma ut :)

Ju tidigare man börjar öva på saker, desto mindre problem blir det framöver tror jag. Därför försöker jag vänja honom vid det mesta så tidigt som möjligt.