Tilda red Kotten och Moa Millyard igår, förutom Trazzel.

Kotten har äntligen börjat lära sig slappna av mer och mer och det strålar verkligen om honom dessa ridpass. Sooom jag längtar efter att få komma ut och tävla med honom <3

Millyard mår verkligen absolut bäst när han tränas alla veckans dagar. Igår var han irriterad över alla insekter, men bitig i munnen och stark i början men stundtals fin 8fast det tyckte inte Moa som red men jag vet vad jag ser ;)  )

Han jobbas väldigt mycket i att ställas ut, öppnor och förvända öppnor. När han slappnar av från utåtställningen ställer jag honom i en svag öppna och rider fram så han länger stegen. Då känner jag om han ärligt är avslappnad eller om han vill ta upp huvudet och sänka ryggen.

Att låta honom ridas i lång låg form i raskt tempo i traven är verkligen suveränt för honom att komma igenom med ryggen. Sen kan man samla upp honom och börja jobba mer.

li9376 liIMG_9371 liIMG_9378 liIMG_9399 li9347