Jaa, uschans vad det är lätt att klicka hem varor på nätet.

Jag beställde ridtäcket Mack in a sack IGEN då Strömsbergsgård igår hörde av sig och sa att BÅDA täckena jag beställt, inte fanns hemma. Jahopp tänkte jag, då får ni väl ta hem… Men, ridregntäcket fanns inte att få hem från fabriken o de visste inte när det gick o ta hem det.

O de undrade om jag kunde tänka mig ett annat täåcke än JUST det vintertäcket jag beställt till Stormy, men icke sa jag. Dels är det mest slitstarkt, dels 400 g fyllning (tjockt eftersom han ska helkippas av sin ponnypäls), o dels för att halstäcket inte har någon söm som skaver på hans man. Så, de skulle beställa hem det åt mig och borde komma till dem nästa vecka.

Jag väntar då hellre o klippa honom, eller täcka honom med det jag har tills dess.

Så jag får be dem betala tillbaka för ridtäcket, så istället beställde jag från en annan hemsida som har rätt storlek på lager. Sen ”följde” det med två par boots i lack med den beställningen. Ooops ;) Ett par vita (till våren) och ett par bruna till de nya skydden jag köpte i Ullared. Catagoskydden, sådana jag har i vitt också :)

Var på Hööks i förrgår och köpte ett rött schabrak och en tränshängare man hänger i taket så det blir lättare att putsa tränsen.

I helgen blir det nya kort ÄNTLIGEN då Tora ska fota :)