Millyard fäller, o fäller o fäller. Måste köpa mer b-vitamin till honom. Tror faktiskt de andra två får stå över nästa flaska då jag inte sett varken Bella eller Stormy tappa något under den perioden. Millyard får äta så länge han fäller så han inte tappar något alls.

Eftersom ridhuset var uppbokat idag så blev det träning i paddocken, i en och en halv timma! Tiden går fort när man har roligt ;)

Men jösses vad han har fått jobba.Det blev halvhalter, halvhalter och massvis halvhalter, mycket voltarbete, men även träning på rakriktining till den dagen vi gör tävlingsdebut. Vi övade övergångar halt-skritt-trav.

Han har fått galoppera massvis, i båda varven. I vänster varv är det tungt och jobbigt. Fattningarna tar han oftast direkt, men avsaktningarna är inget vidare att se på ;)

Han är ju inte tillräckligt stark men övning där behövs, och halvhalter i galoppen skall vi inte tala om. Går han kvar i galopp och jobbar i form så är jag nöjd än så länge.

Han vill gärna komma undan med vänstersidan och slår gärna upp med huvudet för att komma undan ibland. Jag hade på snodden idag med och kommer fortsätta med det en tid framöver.

Vid ett tillfälle trodde jag att jag skulle åka av honom för första gången. Han blev tokrädd för något och kastade sig, men jag satt kvar som tur var. Första gången någonsin han kastat sig så jag var verkligen inte beredd.

Imorgon kommer hovslagaren och efter det är det träning igen, men i ridhuset hade jag tänkt så att vi kan träna mer där. Han lär nog vara lite mör i kroppen men jag vill inte låta honom vila nu, utan köra på ett tag.

Han kommer få gå fem dagar i rad antagligen, och rätt hårt alla dagar för att få vila på tisdag eller onsdag nästa vecka. Vore ju härligt att få lite mer regelbundenhet i vår träning så vi kommer framåt lite mer…

Imorgon fotas det nog, och vem vet, kanske får ni se Stormy i en grymt fin outfit… ;)

Löshoppning i helgen kanske :)