Eftersom MIllyard uppenbarligen är extremt ko-rädd bara genom att känna lukten av dem, så måste jag träna, träna och TRÄNA.

En idé är att ta med lite koskit i en påse när jag ändå cyklar förbi kohagarna när de snart kommer ut i vår. Ta en koblaja, lägga in i Millyards box så han börjar vänja sig vid lukten stanken. När han inte har panik i boxen över det så tänkte jag vara snuskig o smeta in hans täcke vid bogen någonstans så han även känner den fantastiska doften även i hagen.

Sen börjar mitt projekt att försöka åstadkomma nåt koliknande i hagen. Måla en stor pappskiva fläckig o försöka efterlikna en ko, o givetvis lägga en koblaja där ;)

Så nu ska jag leta material till att bygga en moooo-mooo så Millyard får en ärlig chans att inse att de inte är farliga.

Vad tror ni om den idén? :D