…än att första ridturen på ungefär två veckor på Stormy (han är lite riden av Julia med) kanske inte ha med Millyard på släp och dessutom rida i sidepullen på en PIGG ponny som helst inte ville lyssna alls när man galopperar på en travbana.
Suck, men det gick till slut och han stannade. Men mitt under ridturen bytte jag träns så Millyard fick bettlöst och Stormy bett istället. Idag blir det longering i paddocken tror jag så han får göra sig av med överskottsenergin.

Under ridturen igår såg jag en död ko (köttras av gulaktig ton) som låg i kohagen. Ingen annan ko syntes till och jag såg den på ca 100 meters avstånd. Benen låg snett uppåt så död var den. Någon misslyckad jägare som ”prickade” fel eller har den självdött? Hoppas bara den snart tas bort så inte djur börjar äta på den :(

Ville bara visa den här bilden på Millyards söta underläpp. Tycker den här fläcken är så himla söt :)