Som ni märkt så är min uppdatering inte så aktiv varje dag. Jag har ju inget internet sen jag flyttade och skaffade igår en repeater som jag ska testa att koppla in och hoppas att få det att funka sen. (jag kommer använda hyresvärdens internet som den här repeatern ”fångar upp” så jag får mottagning). För tillfället funkar i princip bara facebook, men inte hela tiden. Mail funkar hyfsat, men surfa runt på sidor är o glömma ;)

Så, jag har alltså varit TV-lös, telefonlös och prata samt internet lös i två veckor. Snacka om förändring ;)

Jag fick igång tvn i helgen när jag hittade sladdarna i nån låda. Mobiltäckningen är ju inte vidare där ute så därav är man rätt isolerad men samtidiigt skönt. Denna ständigt ”måste få tag på” från båda håll blev först en liten panik, men övergick till ett inre lugn.

Står man ute i hästhagen eller rör sig så kan man ev prata i telefon.

Jag skulle tävlat lagdressyr på Stormy i söndags i Mullsjö. Eftersom han inte är riden på nu 3 veckor iom flytten utan bara lite marktränad så kände jag mig inte förberedd alls. Istället fick en reserv hoppa in.

Det har blivit lite att välja på att hitta i huset med bestick, salt, potatisskalare, kläder eller att träna hästar och fixa i stallet. Så, det går lite trögt med bådadera en stund till.

Dock är prion Trazzel inför Sweden International Horse Show. Det är inga tävlingar eller så förrän tidigt i vår så jag stressar inte.

Annars lunkar tiden på i ett rasande tempo som alltid. Det är måndag, det är fredag och det är söndag.

Tora hoppas jag få med på en längre tur om helgerna så vi kan rida ut tillsammans. Nästa skoning får Bella skor runt om och Stormy kommer gå fortsatt barfota tills han behöver skor.

Ja, det var lite allmän ”halvtrist” info från min sida =)

Det blir förhoppningsvis lite nya headerbilder också, som även får med lite av frihetsdressyr och så. Sen har jag ju en hel del bilder som jag inte publicerat som ni kommer få kika på när jag får igång nätet =)

Smala Millyard har förresten ääääntligen börjat biffa till sig! Han får kraftfoder tre gånger om dagen och fri tillgång på hösilage. Dessvärre fick jag veta att det är riktigt låga proteinvärden, så nu har jag fått uträknade foderstater till mina.

För att inte bli fullständigt ruinerad på Krafft Muskel, blir det solrosfrön som jag fodrat med i några månader samt soja.

 

wpid-wp-1409692020283.jpeg wpid-wp-1409609812108.jpeg