I helgen ska iaf Millyard och Stormy få sova inne om nätterna. Trazzel flyttar jag hem imorgon. Han har ju gått med en annan hingst hela sommaren, och han har verkligen utvecklats under sommaren. Jag ska mäta honom snart för att se hur hög han blivit också :)

Bella och Trazzel får gå ute ett tag till, jag måste fundera ut hur jag ska göra med Stormy. Hade ju inte riktigt räknat med att han skulle vara sjukskriven för jag hade tänkt att han o Trazzel skulle gått ihop i lösdriften.

Trazzel o Bella är ingen vidare klok kombo (hingst o sto…)

Eftersom jag inte heller kan bestämma mig om Trazzel ska kastreras snart eller senare så känns det som att det kan bli en kastrering snart, väldigt snart om jag inte löser hagsystemet :/

Han hade inte fällt klart sin päls, var lite väl tunn och ”valpig” i kroppen 2 juni när han kom ut på bete med hingsten.

Nedersta kortet är taget 13 sept, alltdå 3,5 månad senare. jag tycker verkligen det är roligt att se utvecklingen på så kort tid. Nu är han rund och fin i hullet och alldeles lagom. Han har fått mycket muskler och tänk när jag i vår 2014 sitter och kollar på de här korten och ser vad maffig han börjar bli :D

t4 t3 li1105