Blev förresten mitt under träningspasset med Millyard när jag tömkörde, väldigt sugen på att köra in honom. Har nämligen känt att jag inte borde köra in honom för jag tror det finns ”andra mer lämpade”, men hur var det nu? Skulle man inte öva på just sådant som inte fungerar? Stenar (tänk, ett stort lejon ligger nog där o lurar) och annat farligt har jag länge känt att det funkar ju på ryggen, men sitter man i en vagn bakom blir det liksom värre, eftersom just en vagn är bakom och kanske inte kan snurra runt eller sidförflytta sig så smidigt som hästen gör :P

Men, om jag i alla fall har målet att köra in honom, så får det TA DEN TID DET TAR. Stressar man på så får man ett stort bakslag, så givetvis skall jag ju köra in honom!
Först o främst är det ju självklart att tömkörningen skall funka, det är ju själva grunden. Sen skall jag plasta ut honom (mm, ville ni ha tips? )
Och sen sätta på låtsas skaklar o dra läskiga föremål bakom. Har du en bakskygg häst är det omöjligt att undvika olyckor i framtiden.
Så, det blir en härlig utmaning för oss :) Bella är ju inkörd sen hon var liten (varmblodstravare) så henne skall jag helt enkelt träna för vagnen igen så vi kan köra igen :)

Vore ju toppen att ha både Stormy, Bella o Millyard kör-färdiga :)

/Tanja