Det blev en dryg halvtimmas lektion istället för en timma då regnet givetvis kom precis när vi skulle börja träna. Typiskt. På tisdag SKA det bli 21 grader varmt med sol, så då blir det minsann träning :)

Jag som trodde att han skulle bråka med mig som de tidigare dagarna lät bli. Han tyckte lite lätt i vänstermunnen bara, men det var allt. Det hänger säkert ihop med att han varit sned och inte orkar helt enkelt. Men VARFÖR gör han då likadant när jag rider på långa tyglar? Så tråkigt att vi inte kan rida ut pga detta bara. Hoppas på att kunna lösa detta inom kort så han kan få njuta av den fina naturen.

Idag fokuserade vi på traven, och tog ingen galopp alls. Att han var ställd och böjd i sidorna, rak på långsidorna, böjd i hörnen. Red även öppnor som tränaren tyckte såg mycket bättre ut :) De blir inte alls bra i vänstervarvet eftersom han slår lite med vänstersidan (huvudet alltså) så vi ska fortsätta att få igenom honom där och släppa och ge efter.

I o med regnet så tog jag inte med kameran till paddocken. Imorgon ska det regna HELA dagen. Jättekul… Blir regnkläder på hela dagen och tömkörning av mina tror jag.