Är du den som ska ha ”senaste hästmodet” och föredrar att vara snygg framför att hålla dig ordentligt varm?
Eller är du den som struntar fullkomligt hur du ser ut (för vem bryr sig egentligen) och det viktigaste av allt är att hålla sig varm?

Vintertid när det är KALLT som attan:
Själv klär jag mig i underställ, (som andas, alltså inte av bomull), gärna ullsockar, mina Blundstoneskor med fårskinnssulor i, en fleecetröja utanpå underställströjan, och ev en tjockare fleecetröja. Sedan en jacka.
Har jag tänkt att ha på mig thermobyxor hela tiden så drar jag över dem på underställsbyxorna. Man håller sig oerhört varm med den luften som är mellan lagrena. Annars drar jag på mig ett par ridbyxor också eller mina übersköna distansridbyxor.
Tre-fingersvantar, mössa, ibland två tunna dubbla varav den ena är i andas material och utan problem får plats under hjälmen. Köpt den på Intersport eller Stadium, en sådan löpare använder. Superbra kan jag bara tipsa om!

Så, allt som oftast liknar jag mest en michellingubbe tror jag. Knappt igenkänningsbar och nix, att se snygg ut kommer inte i första hand hos mig, iaf inte vintertid. Här mixas färger så det bara sjunger om det ;)

Jag cyklar eller går till stallet (ca 3 km), är i stallet ofta rätt många timmar, rider alltid ute och får klä mig efter väder. Hade jag ridit i ridhus hade jag inte behövt klä på mig sådana enorma tjocka kläder. För egentligen skulle jag vilja rida i så lite som möjligt då det blir så bylsigt. Men, jag avskyr att frysa.

Hur klär ni er i vinter för att inte frysa ihjäl?