Förutom en ny DYR pannlampa tänkte jag även införskaffa (hoppas ha råd att kunna köpa) back on tracks ryggvärmare.
Man kan sy fast den på ett täcke eller fästa med resårgjord runt magen, eller tom göra egna spännen/fästen i ringarna så man kan ha den under ett täcke i boxen. Tror att det gör hästarna gott faktiskt. Antingen innan eller efter träning, eller bara som förebyggande. Någon av er som redan har en? Paddarna och en del andra av back on tracks sortiment har jag ju redan och vet att de fungerar.

För flera år sedan så sydde jag egna, vad de nu kallas, värmekuddar? Jag hällde i korn, sydde flera olika ”kuddar” i en stor kudde kan man väl säga, som jag stoppade in i micron i stallet och la den på Bellas rygg. Masserade henne, strectchade ofta, hade liniment för att öka blodcirkulationen… Önskar bara jag kunde ta mig samma tid till alla så de får precis det de behöver (jag tror de behöver :) )

Just ja, det var ju det här med regnkläder med. Lutar åt att bli ett regnställ från Didriksons eller  HellyHansen. Gissa om jag har krav åt att de håller vattnet borta?