Börja för några dagar sedan, att ge Bella, Millyard och Sunny som nu går i samma hage igen på sommarbetet, lite hö i hagen. De äter det även om det finns gräs kvar i hagen, men tydligen får de kanske inte i sig tillräckligt ändå, även om det inte syns på Sunny.
Bella och Millyard har alltid varit krångliga med vikten och jag vill verkligen inte att någon av dem tappar i hull utan går upp istället.

Passade förresten på att väga Stormy igår när vi ändå var på kliniken och han vägde 419,5 kg! Mer än vad jag trodde, men det är ju klart, muskler väger ju mer en fett så det var ju givetvis alla muskler som var så tunga :P

Ska stressa upp lite snabbt till hästarna och hinner inte rida någon idag. Har möte under em som tar några timmar. Men, jag skall dock testa ännu en prototyp på en av dem :)

Får nog hinna med att fota Schockelmöle tränset imorgon istället så får ni se min fina dressyrprins :D

Funderar på att skaffa ett anatomisk bett så småningom till honom. Föredrar ju att rida i repgrimman på honom men jag är ju införstådd med att det är bett som gäller i dressyren, plus att jag tycker att det är SÅ fint med tränsen.
Stormy skall nu framöver mest tränas i western och hoppning, så han får också hålla sig till bett, förutom våra uteritter blir det vosall.
Bella är inga problem alls att rida bettlöst, men jag varierar mellan repgrimma, sidepull och bett på henne.