Jösses, när klockan ringde kl 5 imorse efter att ha sovit HELA fyra timmar, så kändes det som jag bara blundat. Men icke, bara att släpa sig upp, äta en smörgås, göra iordning sig och åka iväg.
Är ytterst tacksam att jag har mörka hästar. Tyckte så synd om Sara när hon såg Charlie imorse eftersom han snarare var gul än vit… Så det var bara att ta fram schampo, vatten och svamp och skrubba rent.

För att sammanfatta dagen så räcker det att läsa rubriken ;)  

Jag startade Charlie först och fick verkligen totalt hjärnsläpp med serpentinerna, och gjorde en extra, och kom ut i fel varv, och upptäckte att jag inte alls hade någon koll :P Haha, men domaren var så snäll o talade om nästa moment, och jag var SÅ glad över att jag iaf kom ihåg resten av ritten. Risken är annars att får jag hjärnsläpp så är resten av det intränade programmet som bortblåst.
Charlie kändes verkligen SÅ fin! Verkligen jättekul att tävla honom. Tack för ”lånet” Sara :) 

Stormy var igår den jävligaste jävliga ;) Hehe, så jag hade ju som sagt god lust att byta ut honom :P tack vara ”grovjobbet” igår med honom gav det idag resultat, och även han kändes SÅ fin! Testade att ta en galopp i vart varv innan starten, och det var klockrena fattningar. 
Vad tror ni hände när jag skulle fatta vänstergaloppen under tävlingen? Jo, högergalopp SÅKLART. Jag fattade ny och då tar han korsgalopp, haha, suck liksom. Meeen, jag visste ju redan innan att vi hade problem med det.
Kom ihåg hela ritten och han kändes fin. Är faktiskt min första dressyrtävling ever, så jag är verkligen kanonnöjd må jag säga. Duktiga, fina hästar.
O mellan oss, jag tycker nog allt Charlie o Stormy var finast :D (Ja, jag hade shortchaps o ingen kavaj, men vad tusan).

Skavsåret då? Jani, det är en bra fråga, men skavsår har jag fått, och det är inte i händerna. 

Hörnpasseringarna behöver jag bli bättre på att ta ut så det behöver vi också öva på. 

Hur som, här kommer lite kort Sara fotat.
Vad tycks? :)

Tävlingshästar på väg hem :)

/Tanja