Kvaliteten är ju inte något rolig när de tas med mobilen ibland, men bättre än inget tänker jag. (Jag har ju inte tillgång till Tora som fotar lika ofta längre).

I lördags var Trazzel, Bella och Stormy och badade vilket är helt otroligt några dagar innan jul bara. Det ser ut som att det bara är två hästar på bilden när vi badar, men Bella vrider på huvudet där Trazzels huvud sticker fram =)

Bella har ridits lördag och söndag, Stormy likaså. Chino fick för första gången följa med som handhäst i skogen och klättra över röjda träd, klättra i backar i skogen och se lite ny miljö.

En timma i skritt lördag och söndag blev det.

I lördags tränades alla hästar. En liten filmsnutt på Kotten spelades in och finns på facebook (där ni inte behöver ha facebook för att se filmen. Sök på Kreativ Hästträning Facebook så kommer ni dit).

I söndags hoppade jag upp på Trazzel för fjärde gången, inklusive de gånger jag börjat hoppa/ hänga på honom. Han är verkligen exemplarisk och lyckan inombords gör mig verkligen så glad. Vi traskade lite på en grusväg och han har verkligen lätt för sig i öppnan som han gick i när jag red.

Framöver kommer han få följa med på ridturer på helgen i skogen där jag sitter ca tio minuter, går med honom, hoppar upp några minuter igen och går bredvid för att han ska vänja sig.

 

image

image

image

image

image