Jag har ju varit bortrest onsdag-lördag så det blev inte mycket uppdaterat. Tora red Millyard i fredags och gick en lååång promenad med Bella.

Jag var tvungen att andas lite häst och åkte upp till stallet efter jobbet i lördags vid elvatiden. Imorse var jag bara uppe och fodrade med kraftfoder och masserade Millyards vänstra höft.

Imorgon ska jag fixa till sommarhagen och rida, samt hämta ut min bomlösa sadel som kommer imorgon. Tänkte faktiskt hinna med att rida alla tre. Stormy har ju vilat i lite mer ön 2½ vecka nu och ska sättas igång nu efter skadan.

På tisdag morgon/ fm kommer Lova, en d-ponny jag är jättenyfiken på som kommer stanna några veckor på träning.

På tisdag kl 13 (eventuellt tidigare) kommer hovis för att sko om Millyard och Stormy. Kl 14 kommer equiterapeuten för att behandla Millyards höft. Sen hoppas jag att han skall vara åtgärdat för en bra tid framöver ;)

På onsdag morgon skall jag till läkaren för att kolla upp mitt knä en tredje gång, och sedan jobba.

På torsdag hoppas jag kunna rida lektion om tränaren kan, sedan jobba. Sen är det lite jobb fre, lör o söndag, sen SEMESTER i fyra veckor! :)

Väntar även på den här rosa hackamoredelen i rosa från distansritt och på täcket till Millyard. Funderar på att skaffa ett sådant regntäcke till Stormy med så har alla varsitt sommarregntäcke.