Trazzel hälsade på Stormy som är nio cm lägre än Trazzel numer.

Trazzel fick förresten ett regntäcke från Ullared igår i storlek 115 som passade perfekt! Jag har inga planer på att täcka honom, men om vi tex ska iväg och leran är framme så kan det vara smidigt o ha på det dagen innan för att han skall vara lite mer ren. Eller i vinter när han svettats och faktiskt behöver ett täcke en liten stund. Eller för att träna.

Hursom så har han ett iaf för enstaka tillfällen skull.

Jag har rakat Millyard för första gången och rakade även klart Bella. Bella fick inte en helrakning men inte långt ifrån. Lämnat ryggen och rumpan kvar.

Millyard har väl inte heller den snyggaste rakningen men på dem båda har jag inte rakat bogen för att undvika eventuella täckesskav. Han fick halsen och en bit ner på magen rakad.

När jag nu kikar på Trazzels grimma, så inser jag att det vore SÅ snyggt med ett biothaneträns till honom i just svart och vitt (eftersom jag inte har nåt annat ;) ). Dessvärre tar inte återförsäljaren i Sverige hem tränsen längre från USA som hon gjort tidigare, så jag får i så fall försöka mig på att beställa på egen hand :S

stormyoTrazzel