Det blev en helt stallfri dag idag, alldeles oplanerat.

En kopp te och en dator med internet är en dålig kombo för mig om jag ska komma i säng. Jag blev kvar vid datorn till halv fyra imorse, och klockan ringde sju… Åkte iväg för att fixa lite saker, kom hem o fick fixa med lite annat mindre roligt.

Vilade en kort stund och sen var det dags för jobb.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Stockholm på intervjun.

Får se om jag hinner rida något imorgon kväll eller inte. På lördag ville Jenny att jag skulle följa med henne och Hampus på träning, men jag får se om jag hinner. Jobbar lör och sön em/kväll och behöver rida Millyard och Stormy (Stormy reds igår ute en sväng av stallägaren).

På söndag ska jag till Lidköping för att kolla på när Maria från dressyrsnack ska tävla Arras. Skrev ju att det var imorgon fre de skulle tävla men det är fel, det är på söndag.

På måndag ska jag och Millyard träna för Petra, så jag vill gärna hinna rida honom de här dagarna…

Trazzel har mer o mer envisa egenskaper som dyker upp. Det är nog ponnygenen tror jag ;) En liten mini-Stormy bor sannerligen inom honom och jag försöker verkligen motverka det :)

Att stå uppbunden två millisekunder tycker Trazzel är lika trist som Stormy. Skrapa med hoven kan han göra lääänge o väl. Han brukar vara lite andfådd av allt skrapande (verkar inte vara pga stress eller så att han sitter fast).

Vad jag gör är absolut ingenting. Släpper jag honom när han skrapar så kommer han lära sig att det hjälper och att man får uppmärksamhet. Först när han står stilla släpper jag honom.

När han står fastbunden vid containern verkar det gå snabbare för honom att förstå att han får komma ut i hagen igen då :)

Vi har tom varit inuti containern flera ggr så han lär sig gå in i alla möjliga miljöer och ställen :)