Men den försvann när jag fick göra om inställningarna på iPhonen, så det blir nya kort imorrn istället.

Idag har Tora varit uppe och pysslat med Bella som fått sig en skogspromenad och tränats i paddocken.
Tror Bella uppskattade det iaf :) Tack Tora!

Ska ev avbeställa täcket till Stormy på Skara Hästpsport, för jag har tänkt om och vill kunna ta av halstäcket om det skaver på manen för mycket.

Det blev myspys med Millyard en stund i gången. Han står allt som oftast lös i gången och jag hade fotat lite då. Men, det blir nya kort och uppdateringar.

Nu har det börjats ge lusern iaf till Bella och Millyard för att öka på hullet igen. Bella åt det glatt men Millyard verkade smått besviken att hans Krafft och betfor nu fått en extra smakupplevelse… ;)

Köpte även e-vitamin efter att ha bara gett en burk i somras när Stormy hårdtränades inför distansen.
Dock läste jag i en artikel igår om e-vitaminets betydelse mer än som ”hjälp” att bilda muskler och det hade nog med att ta upp selen i kroppen tror jag om man gav hästen ensilage som var torr tror jag. Någon av er som hört detta?