Skulle lagt in bilderna från torsdagens löshoppning här i helgen men tiden har bara försvunnit i vanlig ordning. Men här kommer några iaf.

 

Under fm idag har jag och Millyard ridit lektion för Petra och det går verkligen framåt med herrn :)

Kladdigt och blött i paddocken men det gick ändå bättre än vad jag förväntade mig.

Han känns betydligt bättre i högervarvet nu jämfört för några veckor sen då han inte ville forma sig runt innerskänkeln och böja på halsen.

Idag har vi börjat träna på slutor och slutor på diagonalen. Sist vi gjorde det var i början av våras och då fick jag ge upp övningen när han var så petkänslig på högersidan så dte gick inte göra nåt vettigt av det då. Nu är han istället reglerbar och orkar mer, verkar vilja mer och tänker mer framåt nu.

Efter lektionen red jag ut en liten sväng själv på grusvägen och sen in i skogen. Det går framåt för oss att ta oss till distanstävling nästa år ;)

Förhoppningsvis blir det kontinuerlig träning nu en gång i veckan, men jag behöver ta mig in i ett ridhus där jag inte behöver köra honom till innan vi fått ordning på den biten.

Jag skulle åkt på tornerspelsträning med Bella ikväll, men då ett kaotiskt hem behövde städa, diskas, tvättas, röjas, en hund badas, mitt hår ville ha en mörkare nyans, vinterdäcken skulle från förrådet till bilen för att imorgon bytas, jag skulle handla, laga mat, red lektion på fm, fixade stallet, skruva ihop en hylla här hemma…

Tiden räckte inte riktigt till som jag ville… :/

Tora har fotat i vanlig ordning :)liIMG_3429 liIMG_3409 liIMG_3403 liIMG_3738 liIMG_3501