Idag var jag hos Djur och Natur och köpte hakklappen jag brställde hos dem. Trazzel började bita på sitt och andras täcken och fick med både Chino och Puzzel på samma ”lek”.

Han kan utan problem äta och dricka med den på men alltså inte få tag i och bita i bla täcken. Trazzel är den som bestämmer så förhoppningsvis ledsnar Puzzel o Chino när det inte blir så rolig respons tillbaka.

Han kommer vara utan i boxen. Jag har a l d r i g haft problem med att hästarna tuggar på täcken förut men nu testar jag detta.

Nästa vecka åker jag med Kotten på träning. Det var nog i juli (?!) senast tränaren såg oss och jag hoppas hon ser nån utveckling sen sist ?

Överlag är han mycket finare och lugnare att rida. Han landar snabbare om han blir stressad och går även ”korrigera” utan att det stiger honom i huvudet. (Tex ta en halvhalt för att han rusade iväg vilket numer han lyssnar på och lugnar sig).

Förhoppningsvis har jag Tilda med som tar nya bilder och kanske kanske åker även Chino med som får springa ett kort pass bara. Jag får se hur det blir ?