Jag är lite sugen på att skaffa gula benskydd… Det är ju faktiskt galet snyggt med färg överlag tycker jag.

Överhuvudtaget behöver jag uppdatera hopp/ allround-garderoben. Det är ju inte ofta ni ser mig hoppa men det är något jag verkligen behöver göra oftare.

Den 26 november ska faktiskt, chockerande nog, jag och Millyard vara med på hopplektion!!! Det ni ;) Vi behöver minsann öva lite för jag misstänker att vi blir tvugna o hoppa högre än 60 cm, hahaha.

Millyard kan uppenbarligen hoppa, men jag har inte hoppat mycket alls faktiskt. Så väst på här minsann. Ska även få upp Julia i stallet och hoppa honom, hon är lite mer modig än jag och jag står GÄRNA bredvid och fotar om hon hoppar högt :D

Det är verkligen en nyttig träning för kroppen hos hästen (o ryttaren med, för ååååå vilken träningsvärk man får!). Att hoppa högt är inte nödvändigt, men att hoppa oftare, och gärna lite studs och gärna en liten bana tror jag är jättenyttigt. O ju oftare man hoppar ju mindre läbbigt blir det ju.

Jag tror att jag har tre allroundschabrak. Ett vitt, ett olivgrönt o ett orange. Men visst behöver det förnyas lite där? =)

 

li1246 li0819 li0563 li0735